Injektioner

Alla som utför injektioner hos oss är legitimerad sjuksköterska/läkare och certifierade genom Estetiska Injektionsrådet!

När vi åldras minskar hudens elasticitet och vi tappar även fettvolym i ansiktet. Detta
orsakar djupa linjer och rynkor, hängiga kinder och en mindre definierad käklinje. Hur vi åldras påverkas av våra gener, men även av andra faktorer som exempelvis rökning och solexponering. Med åldern minskar även halterna av hyaluronsyra, kollagen och elastin i huden. Detta är ämnen som har som uppgift att hålla huden elastisk och återfuktad och resultatet blir en fuktfattigare hud med mindre spänst och fasthet.

Boka här

Med hjälp av injektionsbehandlingar kan vi skapa ett piggare och mer ungdomligt utseende genom att  återskapa volym i ansiktet, minska rynkor och veck samt förbättra hudens kvalitet. På Stockholm Plastikkirurgi erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar med muskelavslappnande medel, fillers, Skinbooster och Profhilo. Vi eftersträvar alltid ett naturligt resultat och skräddarsyr behandlingen utefter dina behov och önskemål.

Vem utför injektionsbehandlingar på Stockholm Plastikkirurgi?

För oss är det av största vikt att våra patienter är i säkra och trygga händer när de väljer att göra en injektionsbehandling. Personalen som utför estetiska injektionsbehandlingar på kliniken består enbart av legitimerade läkare och sjuksköterskor. Samtliga är även certifierade för estetisk injicering av Estetiska injektionsrådet. Alla våra patienter är också fullt patientskadeförsäkrade via Folksam. Detta är en tjänst som vi erbjuder alla våra patienter kostnadsfritt.

Alla våra behandlare är certifierade av Estetiska Injektionsrådet

  • image08

Vill du veta mer?

Är du nyfiken och vill veta mer om oss på Stockholm Plastikkirurgi? Välkommen att höra av dig via telefon eller mail. Följ oss även på sociala medier för att ta del av nyheter och erbjudanden!

Läs mer