Om oss

Vår historia och filosofi

Grundaren till Stockholm Plastikkirurgi, Marie Forséni, berättar här hur kliniken kom till och hur hon vill låta sin filosofi forma teamet!

”Jag hade länge funderat på att starta en egen klinik då jag jobbat i ca 15 års tid som konsult i Stockholm, Göteborg och Linköping. Jag är väldigt mån om mina patienter och då jag nu har samlat på mig ett stort antal patienter ville jag bygga en egen klinik för att kunna ta hand om dem och kunna välkomna nya patienter på bästa sätt. Många patienter har sagt till mig att de uppskattat att jag är kvinna och att de letat särskilt efter en kvinnlig plastikkirurg. Det gör mig glad att de uppskattar det och mitt sätt att tänka! Jag tycker om att ha ett helhetsperspektiv på patienten för att det ska bli ett så bra resultat som möjligt. Genom min utbildning i estetisk plastikkirurgi på Akademikliniken för många år sedan, har jag fått en stabil grund att stå på och det tillsammans med mina många år som privatpraktiserande plastikkirurg gör att jag har en bred erfarenhet. Jag opererar i princip allt inom estetisk plastikkirurgi.

Kliniken startades i augusti 2020 och jag hade turen att få omge mig med ett väldigt trevligt och kunnigt team. Jag tycker om att ha en bred kompetens inom kliniken avseende hela omhändertagandet av patienten före, under och efter kirurgi samt även att kunna erbjuda kompetens inom kringliggande områden såsom hudvård och injektionsbehandlingar. Det är så jag vill och kommer att arbeta- i team kring patienten. Vi strävar särskilt efter naturliga resultat oavsett om det gäller operation, injektion eller annan behandling och det är viktigt att hela teamet har samma syn på detta.

Vi har en styrka i kliniken när det gäller tillgänglighet. Vi finns ständigt för patienterna på telefon så de har möjlighet att ställa alla sina frågor både innan och efter operation eller behandling. Alla patienter ska känna sig välinformerade efter konsultationen och om de behöver så får de ytterligare konsultationstid utan extra kostnad.

Jag älskar mitt jobb som plastikkirurg och tror att det avspeglar sig och sätter prägel på hela kliniken. Jag har anställt personal som liksom jag har en positiv inställning och som gör det trivsamt för patienterna att komma till oss. Och på samma sätt ska det för oss vara riktigt roligt och trivsamt att gå till jobbet!

Jag hoppas att vi får träffa just dig på vår klinik och du är varmt välkommen att höra av dig och boka tid hos oss!”

/ Marie Forséni

Estetiska Injektionsrådet

  • image08

Vill du veta mer?

Är du nyfiken och vill veta mer om oss på Stockholm Plastikkirurgi? Välkommen att höra av dig via telefon eller mail. Följ oss även på sociala medier för att ta del av nyheter och erbjudanden!

Läs mer