ANSTÄLLDA

Vi som jobbar på Stockholm Plastikkirurgi

Marie_final_webb

Marie Forséni

Plastikkirurg, VD, verksamhetschef & grundare

Marie Forseni är legitimerad läkare och specialist i plastikkirurgi. Hon har arbetat inom rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi och har 20 års erfarenhet av detta. Marie utbildades på på Karolinska sjukhuset och där hade hon bland annat huvudansvaret för patienter med ansiktsförlamning.

På Akademikliniken genomgick hon en 2-årig utbildning i estetisk plastikkirurgi samt tjänstgjorde på samma klinik. Hon har där även deltagit i en forskningsstudie rörande uppföljning av patienter som genomgått bröstförstoring.

Marie disputerade år 2000 med en doktorsavhandling. Delar av forskningsarbetet gjordes vid University of California, San Diego.

Hon har också vistats en tid hos Professor Miller vid Division of Plastic and Reconstructive Surgery University of California, Los Angeles

”Jag tycker att jag har världens roligaste yrke för att jag får ta fram det bästa hos människor. För mig är konsultationen tillsammans med mina patienter oerhört viktig. Konsultationen är en förutsättning för att skapa en tydlig bild av patientens önskemål och för att vi ska kunna göra upp en gemensam plan för att nå det slutgiltiga målet.

De flesta av mina patienter vill ha ett naturligt resultat och det är också det jag tycker om att skapa. Därför söker många just mig för att få ett naturligt resultat”

Marie är medlem i Svensk Plastikkirurgisk Förening (SPKF) och Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi (SFEP) och Estetiska Injektions Rådet (EIR)

Namnlös design

Nazdar Janet

Receptionist, hudterapeut 

Nazdar Janet är SHR – auktoriserad och Cidesco-diplomerad hud- och spaterapeut samt digital marknadsförare. Hon har tidigare arbetat som projektkoordinator inom influencer marketing och har under många år jobbar inom servicebranschen. På Stockholm Plastikkirurgi arbetar hon med administrativa uppgifter inom ekonomi, marknadsföring och kundtjänst.

”Det bästa med mitt yrke är att jag får kombinera två av mina passioner (hudvård och marknadsföring) på en och samma arbetsplats”

p5R-jtLg

Gudrun Axelsson

Operationssjuksköterska

Gudrun Axelsson är legitimerad sjuksköterska och specialistutbildad operationssjuksköterska. Hon har en lång och bred erfarenhet inom sitt område. Hos oss arbetar Gudrun med att assistera Marie vid operationer.

Mikaela_final

Mikaela Sjöberg

Hudterapeut

Mikaela Sjöberg är SHR-auktoriserad hud-och spaterapeut, utbildad på Elisabethskolan. Mikaela har jobbat inom skönhetsbranschen i flera år,  bland annat tidigare som klinikansvarig på Electa. Hon har stor erfarenhet av estetiska och medicinska hudvårdsbehandlingar, bland annat våra mer kraftfulla behandlingar så som IPL, microneedling och PRX.

”Det bästa och roligaste med mitt jobb är att kunna skräddarsy behandlingar för att nå önskat resultat. Jag jobbar med de mest effektiva behandlingarna på marknaden och ser till att hålla mig uppdaterad inom nya tekniker och maskiner. Den största belöningen inom mitt yrke är en nöjd och återkommande kund.”

Vill du veta mer?

Är du nyfiken och vill veta mer om oss på Stockholm Plastikkirurgi? Välkommen att höra av dig via telefon eller mail. Följ oss även på sociala medier för att ta del av nyheter och erbjudanden!

Läs mer