ANSTÄLLDA

Vi som jobbar på Stockholm Plastikkirurgi

Marie_final_webb

Marie Forséni

Plastikkirurg, VD, verksamhetschef & grundare

Marie Forseni är legitimerad läkare och specialist i plastikkirurgi. Hon har arbetat inom rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi och har 20 års erfarenhet av detta. Marie utbildades på på Karolinska sjukhuset och där hade hon bland annat huvudansvaret för patienter med ansiktsförlamning.

På Akademikliniken genomgick hon en 2-årig utbildning i estetisk plastikkirurgi samt tjänstgjorde på samma klinik. Hon har där även deltagit i en forskningsstudie rörande uppföljning av patienter som genomgått bröstförstoring.

Marie disputerade år 2000 med en doktorsavhandling. Delar av forskningsarbetet gjordes vid University of California, San Diego.

Hon har också vistats en tid hos Professor Miller vid Division of Plastic and Reconstructive Surgery University of California, Los Angeles

”Jag tycker att jag har världens roligaste yrke för att jag får ta fram det bästa hos människor. För mig är konsultationen tillsammans med mina patienter oerhört viktig. Konsultationen är en förutsättning för att skapa en tydlig bild av patientens önskemål och för att vi ska kunna göra upp en gemensam plan för att nå det slutgiltiga målet.

De flesta av mina patienter vill ha ett naturligt resultat och det är också det jag tycker om att skapa. Därför söker många just mig för att få ett naturligt resultat”

Marie är medlem i Svensk Plastikkirurgisk Förening (SPKF) och Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi (SFEP) och Estetiska Injektions Rådet (EIR)

Ninni_final_webb

Ninni Lindström

Klinikchef, injektionssjuksköterska & operationskoordinator

Ninni Lindström är legitimerad sjuksköterska och utbildade sig på Röda Korsets Högskola. Hon har tidigare arbetat på Karolinska Sjukhuset inom akutsjukvård, trauma, gastromedicin och onkologi. Hon har flera års erfarenhet som injektionssjuksköterska och är certifierad av Estetiska Injektionsrådet. På Stockholm Plastikkirurgi arbetar hon med injektionsbehandlingar och är koordinator för klinikens plastikkirurgiska operationer.

”Det bästa med mitt jobb är att jag möter så många olika människor dagligen. Genom individuellt anpassade behandlingar med ett naturligt resultat i fokus hjälper jag mina patienter att öka både sitt välmående och sitt självförtroende. För mig är det av största vikt att du under behandlingen hos mig ska känna dig trygg och säker ”

Cassandra_final_webb

Cassandra Belin

Receptionist, hudterapeut 

Cassandra Belin är SHR – auktoriserad och Cidesco-diplomerad hudterapeut, utbildad på Elisabethskolan. Hon har flera års erfarenhet inom yrket och har tidigare arbetat på Eriksbergskliniken som klinikkoordinator. På Stockholm Plastikkirurgi arbetar hon med hudvårdsbehandlingar samt administrativa uppgifter inom ekonomi, marknadsföring och kundtjänst.

”Det mest fantastiska med mitt yrke är att jag får chansen att hjälpa människor till ett bättre välmående. Genom att få skräddarsy en individuell behandlingsplan för varje patient som hjälper till att uppfylla deras önskemål. I mitt yrke kommer det ständigt nya behandlingar och produkter, vilket gör att jag hela tiden behöver hålla mig uppdaterad och söka efter ny kunskap för att utvecklas och kunna möta mina patienters behov.”

p5R-jtLg

Gudrun Axelsson

Operationssjuksköterska

Gudrun Axelsson är legitimerad sjuksköterska och specialistutbildad operationssjuksköterska. Hon har en lång och bred erfarenhet inom sitt område. Hos oss arbetar Gudrun med att assistera Marie vid operationer.

Mikaela_final

Mikaela Sjöberg

Hudterapeut

Mikaela Sjöberg är SHR-auktoriserad hud-och spaterapeut, utbildad på Elisabethskolan. Mikaela har jobbat inom skönhetsbranschen i flera år,  bland annat tidigare som klinikansvarig på Electa. Hon har stor erfarenhet av estetiska och medicinska hudvårdsbehandlingar, bland annat våra mer kraftfulla behandlingar så som IPL, microneedling och PRX.

”Det bästa och roligaste med mitt jobb är att kunna skräddarsy behandlingar för att nå önskat resultat. Jag jobbar med de mest effektiva behandlingarna på marknaden och ser till att hålla mig uppdaterad inom nya tekniker och maskiner. Den största belöningen inom mitt yrke är en nöjd och återkommande kund.”

Vill du veta mer?

Är du nyfiken och vill veta mer om oss på Stockholm Plastikkirurgi? Välkommen att höra av dig via telefon eller mail. Följ oss även på sociala medier för att ta del av nyheter och erbjudanden!

Läs mer