Injektionsbehandling

Profhilo

En effektiv anti age behandling som ger en återfuktad hud med ökad spänst och lyster!

Boka här

Vad är Profhilo?

Profhilo är en hyaluronsyreprodukt som kan injiceras i bland annat ansikte, hals, dekolletage och händer för att återfukta och förbättra hudens kvalitet, spänst och lyster. Produkten har en mycket hög koncentration av hyaluronsyra, en sockermolekyl som finns naturligt i kroppen och som produceras för att behålla fukten i våran hud. Behandlingen med Profhilo ökar även produktionen av kollagen och elastin i huden vilket bidrar till en fastare och jämnare hud med ökad elasticitet.

Hur går en behandling med Profhilo till?

Produkten injiceras långsamt på noggrant utvalda punkter, 5 punkter per sida i ansiktet. Som ett resultat av produktens uppbyggnad flyter den ut under huden och får en spridning över ett stort område.

Inledningsvis rekommenderas 2 behandlingar med 4 veckors mellanrum. Därefter behövs påfyllnad med 1 behandling var 6e månad. Resultatet av behandlingen syns efter 2-3 månader, men det är vanligt att känna av en förbättrad fuktbalans och spänst tidigare än så.

Hur känns det efter behandlingen?

Direkt efter en behandling med Profhilo är det vanligt att små ”bulor” kvarstår där produkten har injicerats. Dessa lägger sig inom första timmarna. Andra vanliga injektionsrelaterade biverkningar som kan förekomma efter behandlingen är blåmärken, rodnad, ömhet och svullnad. Dessa är övergående och ofarliga.

Prislista Profhilo

*swipe to left to see all content
Profhilo Pris
Profhilo enstaka (2ml)
4 000 kr
Profhilo kur (4ml)
7 000 kr

Vill du veta mer?

Är du nyfiken och vill veta mer om oss på Stockholm Plastikkirurgi? Välkommen att höra av dig via telefon eller mail. Följ oss även på sociala medier för att ta del av nyheter och erbjudanden!

Läs mer