HUDVÅRDSBEHANDLING

Elixir Cosmeceuticals

Elixir Cosmeceuticals ger tydliga resultat och uppenbara hudförbättringar.
När du använder Elixirs produkter upprätthåller du och tar till vara på en ungdomlig
och strålande hud.

Stockholm Plastikkirurgi har vi valt att arbeta med hudvårdsmärket Elixir Cosmeceuticals. Elixir är en hudvårdsserie som är utvecklad av norska hudläkare och innehåller höga koncentrationer av aktiva ingredienser.

Elixirs filosofi är att hjälpa till att skydda en sund och frisk hud. Med hjälp av hudvårdsprodukter och behandlingar kan man korrigera skador som har skett i huden samt förebygga framtida skador. Huden förändras ständigt, därför har Elixir valt att skräddarsy hudprogram till hudtillståndet som huden befinner sig i just nu.

Ens hudtillstånd ändrar sig under de olika årstiderna samt under livets gång. Elixirs produkter kan användas separat eller som en hel serie.

För att alltid uppnå den högsta kvalitén på alla produkter använder vi oss utav olika producenter, som alla har mycket hög kompetens av aktiva och dokumenterade ingredienser. Det är extra viktigt för oss att ingredienserna som vi använder i våra produkter har en effekt som är dokumenterad genom forskning. Det blir våra kunders garanti på att Elixir levererar det bästa inom modern hudvård”

Boka en kostnadsfri konsultation hos vår hudterapeut för att få reda på vilka produkter ur Elixirs sortiment som passar just din hud.

Elixir Cosmeceuticals produkter hittar du till försäljning i vår shop.

Vill du veta mer?

Är du nyfiken och vill veta mer om oss på Stockholm Plastikkirurgi? Välkommen att höra av dig via telefon eller mail. Följ oss även på sociala medier för att ta del av nyheter och erbjudanden!

Läs mer