HUDVÅRDSPRODUKTER

Exuviance Professional & Elixir Cosmeceuticals

Vi på Stockholm Plastikkirurgi har valt att arbeta med märkena Exuviance Professional och Elixir Cosmeceuticals. För oss är det viktigt att arbeta med produkter som har hudläkare och vetenskaplig forskning bakom sig, som vi vet fungerar och ger goda resultat.

Exuviance Professional

Exuviance Professional är professionell hudvård utvecklad av de två forskare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA) – en av hudvårdsbranschens största innovationer.

Exuviance Professional hudvårdsprodukter och behandlingar är framtagna för alla som vill se verkliga resultat, utan att det är besvärligt eller kostar en förmögenhet. Produkterna och behandlingarna passar alla hudtyper och är speciellt utvecklade för att även passa känslig hud. Exuviance Professional produkter och behandlingar erbjuds endast på auktoriserade hudvårdssalonger och är förstahandsvalet för många hudterapeuter världen över.

Elixir Cosmeceuticals

Elixir Cosmeceuticals är en hudvårdsserie som är utvecklad av norska hudläkare och innehåller höga koncentrationer av aktiva ingredienser.

Elixirs filosofi är att hjälpa till att skydda en sund och frisk hud. Med hjälp av hudvårdsprodukter och behandlingar kan man korrigera skador som har skett i huden samt förebygga framtida skador. Huden förändras ständigt, därför har Elixir valt att skräddarsy hudprogram till hudtillståndet som huden befinner sig i just nu.

Ens hudtillstånd ändrar sig under de olika årstiderna samt under livets gång. Elixirs produkter kan användas separat eller som en hel serie.

”För att alltid uppnå den högsta kvalitén på alla produkter använder vi oss utav olika producenter, som alla har mycket hög kompetens av aktiva och dokumenterade ingredienser. Det är extra viktigt för oss att ingredienserna som vi använder i våra produkter har en effekt som är dokumenterad genom forskning. Det blir våra kunders garanti på att Elixir levererar det bästa inom modern hudvård”

Boka en kostnadsfri konsultation hos vår hudterapeut för att få reda på vilka produkter som passar just dig och din hud!

Exuviance Professional och Elixir Cosmeceuticals produkter hittar du till försäljning i vår shop på kliniken!

Har du inte möjlighet att komma förbi kliniken för att köpa produkter? Beställ Exuviance via vår webbshop https://www.exuviance.se/#clinic=2282&link=1843d220

Vill du veta mer?

Är du nyfiken och vill veta mer om oss på Stockholm Plastikkirurgi? Välkommen att höra av dig via telefon eller mail. Följ oss även på sociala medier för att ta del av nyheter och erbjudanden!

Läs mer