Obesitasbehandling

Utforska Våra Framstående Strategier för att bekämpa obesitas

Stockholm Plastikkirurgi har ett dedikerat team av utbildad personal som står redo att guida dig i din viktnedgång. Med vår omfattande kunskap och erfarenhet strävar vi efter att erbjuda dig skräddarsydda strategier för att du ska nå din målvikt. Ta det första steget idag!

Har du länge kämpat med en vikt som är högre än du skulle önska?

Övervikt definieras som ett BMI på 25-29.9 och om du har ett BMI över 30 klassificeras det som obesitas.

Vi på Stockholm Plastikkirurgi är här för att stödja dig i din viktnedgångsresa och finns tillgängliga tills du når din målvikt. Vi erbjuder coachning, rådgivning och vid behov receptbelagda läkemedel för viktminskning. Tillsammans kommer vi fram till de bästa alternativen för just dig.

Efter kraftig viktnedgång kan det uppstå oönskade hudveck som kan vara besvärande. Det är dock inte alla som upplever detta, och du själv avgör om du behöver genomgå någon plastikkirurgisk procedur i framtiden.

Marie Forséni har omfattande erfarenhet av att behandla dessa patienter och utför bukplastik, inklusive cirkulär bukplastik vid behov, bröstplastik, armplastik, lårplastik och andra relevanta ingrepp inom detta område.

 

Om du är intresserad av vår obesitasbehandling är du välkommen att kontakta oss via e-post på obesitas@stockholmplastikkirurgi.com

Behandlingar

Vill du veta mer?

Är du nyfiken och vill veta mer om oss på Stockholm Plastikkirurgi? Välkommen att höra av dig via telefon eller mail. Följ oss även på sociala medier för att ta del av nyheter och erbjudanden!

Läs mer