KROPPSBEHANDLING

LPG Endermologie

LPG är en maskinell djup bindvävsmassage som dränerar vätska och ökar blodcirkulationen i kroppen.

Boka här

LPG Endermologie är en populär behandling med många användningsområden som används för att bl.a. öka blodcirkulationen, strama åt huden och lindra muskel- och ledvärk samt reducera celluliter. LPG kan också användas både före och efter man genomgått en fettsugning för att dränera vätska och minska svullnad och smärta. Dessutom kan LPG hjälpa till med ojämnheter, som kan ha uppkommit i samband med fettsugning att försvinna fortare.

LPG är en metod som med hjälp av vakuum och speciella roterande rullar utför en ytlig såväl som djup bindvävnadsmassage samtidigt som dränaget av vätskeflödet och cirkulationen i kroppen ökar. Vätskor och andra slaggprodukter som stängts inne av svullna celler frigörs och bindväven mjukas upp och dess elasticitet återställs. För att få bästa resultat av LPG bör man genomföra 1-2 behandlingar i veckan till önskat resultat uppnåtts. Efter avslutad kur är du välkommen på en underhållsbehandling då och då för att bevara dina resultat.

Efter en LPG-behandling kan du känna dig lite mör och totalt avslappnad i både kropp och själ. Har du väldigt lätt för att få blåmärken kan några mindre sådana uppstå på de behandlade områdena. Vi rekommenderar dig att dricka vatten efter behandlingen då LPG verkar vätskedrivande. Du kan direkt efter en LPG-behandling återgå till jobb och andra aktiviteter.

På Stockholm Plastikkirurgi använder vi oss utav den senaste LPG maskinen, CELLU M6® ALLIANCE.

För mer information om LPG, boka en kostnadsfri konsultation hos vår hudterapeut.

 

 

Prislista LPG Endermologie

*swipe to left to see all content
LPG Endermologie Pris
LPG, Kropp enstaka
1000 kr
LPG, Kropp kur x 7
6 300 kr
LPG, Kropp kur x 14
11 400 kr
LPG, Ansikte enstaka
1000 kr
LPG, Ansikte kur x 7
6 300 kr

Vill du veta mer?

Är du nyfiken och vill veta mer om oss på Stockholm Plastikkirurgi? Välkommen att höra av dig via telefon eller mail. Följ oss även på sociala medier för att ta del av nyheter och erbjudanden!

Läs mer