KOSMETISK TATUERING

Permanent Make-Up

Ett perfekt alternativ för dig som inte vill eller orkar lägga ner tid på att applicera smink.

Permanent Make-Up är ett alternativ till vanligt smink.Ögonlock, ögonbryn och läppar är de områden som vanligen behandlas. Pigment förs in i de yttre hudskikten och resultatet varar i upp till 3 år.

Vår kosmetiska tatuerare utför följande behandlingar:

Eyeliner/Fransförstärkning på övre och undre franslinje: Denna metod går ut på att betona dina ögon och tillföra en naturlig definition.

Läppkontur med skuggning: För att framhäva läpparnas egen kontur och det kan i kombination med skuggning ge effekten av ett lätt läppstift.

3D-Läppar: Läpparnas kontur markeras med ett mörkare pigment och resterande läpp med ett lättare pigment. På grund av den tredimensionella effekten är det möjligt att maskera bland annat asymmetri och blekhet.

Akvarell Teknik (Hela Läppar):  En naturlig look skapas genom att skugga hela läpparna med en naturlig nyans. Tekniken är lämplig för kvinnor i alla åldrar som vill ge lite färg till bleka läppar.

 

 

För mer information om Permanent Make-Up , boka en kostnadsfri konsultation hos vår kosmetiska tatuerare

Vill du veta mer?

Är du nyfiken och vill veta mer om oss på Stockholm Plastikkirurgi? Välkommen att höra av dig via telefon eller mail. Följ oss även på sociala medier för att ta del av nyheter och erbjudanden!

Läs mer