STOCKHOLM PLASTIKKIRURGI

Stockholm Plastikkirurgi är en klinik belägen centralt i Stockholm. På kliniken hittar du specialistkompetens inom plastikkirurgi, estetiska injektionsbehandlingar och hudvård.

På kliniken finner du det mesta inom både estetisk- och rekonstruktiv plastikkirurgi och grundaren Marie Forséni har ca 20 års erfarenhet av detta. Du erbjuds injektionsbehandlingar med neurotoxin och fillers (Juvéderm, Restylane, Profhilo och Skinbooster) samt estetisk hudvård där vi jobbar med det senaste inom Dermapen och kemisk peeling.

Att vi har specialister med kompetens inom flera olika områden gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av behandlingsmöjligheter och kombinerar gärna olika behandlingar och ingrepp för bästa möjliga resultat. Vi tycker om att skräddarsy behandlingar utifrån dina personliga önskemål och förutsättningar och har alltid ett naturligt resultat i fokus. Plastikkirurgen Marie Forséni får ofta patienter som söker sig till just henne, dels för att många kvinnor upplever att de vill ha en kvinnlig plastikkirurg, dels för att de efterfrågar ett naturligt resultat!

Kontakta oss

Vill du veta mer?

Är du nyfiken och vill veta mer om oss på Stockholm Plastikkirurgi? Välkommen att höra av dig via telefon eller mail. Följ oss även på sociala medier för att ta del av nyheter och erbjudanden!

Läs mer