Injektionsbehandling

Fillers

Fillers är en volymgivande injektionsbehandling som används för att bland annat minska rynkor och linjer, förstora läppar eller konturera kindben och käklinje. Fillers kan också användas för att återställa volym i de områden i ansiktet som tappat volym vid åldrande
för att skapa ett yngre och piggare utseende.

Boka här

Vi behandlar enbart med hyaluronsyrebaserade fillers, Juvéderm och Restylane. Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i huden och har bland annat som funktion att binda fukt och hålla huden spänstig. Halten av hyaluronsyra minskar när vi blir äldre vilket leder till en tunnare, torrare hud med mindre spänst och lyster.

Vilka områden kan behandla med fillers?

Det finns många olika användningsområden för fillers. Här nedan kommer några exempel på vanliga behandlingar:

  • Förstoring och markering av läppar
  • Utfyllnad och konturering av kinder, haka och käklinje
  • Utfyllnad av rynkor och linjer
  • Utfyllnad och korrigering av ärr
  • Korrigering av ojämn näsa

Några vanliga ålderstecken som vi kan behandla med filler är nasolabiala linjer (mellan näsa och mun), nedåtgående mungipor samt rynkor ovanför överläppen. Vi kan även skapa en lyftande effekt i ansiktet genom att ersätta volym i områden som tappar volym när vi blir äldre.

Hur går en behandling med fillers till?

Du har först en kostnadsfri konsultation med din behandlare där ni går igenom dina förväntningar och förutsättningar för att få bra resultat som du känner dig nöjd med. Du får sedan information om behandlingen och vad du ska tänka på inför och efter genomförd behandling. Det är viktigt att du är införstådd i vad en behandling med fillers  innebär och att du har fått svar på alla dina frågor. Om du önskar kan vanligtvis behandlingen göras vid samma tillfälle som konsultationen. Behandlingen tar ca 30 minuter och är relativt smärtfri.

När syns resultatet av behandlingen?

Effekten av fillerbehandlingen syns på en gång, men då svullnad och blåmärken kan uppstå tar det ett par veckor innan man kan se slutresultatet.

Hur länge varar resultatet?

Effekten av behandlingen är långvarig men inte permanent. Varaktigheten är individuell och påverkas av både ämnesomsättning, livsstil, behandlingsområde samt val av produkt.

Vilka biverkningar kan man få av fillers?

Dom vanligaste biverkningarna som kan uppstå efter en fillerbehandling är rodnad, svullnad, blåmärken, sveda och ömhet vid det behandlade området. Dessa är injektionsrelaterade biverkningar och är övergående.

Att tänka på efter din behandling

  • Undvik att gnugga eller massera det behandlade området första dygnet. Det går bra att rengöra ansiktet och smörja in sig med ansiktskräm som vanligt efteråt
  • Vänta med fysisk aktivitet till dagen efter din behandling
  • Undvik att bada varmt eller basta första dygnet
  • Det är ej rekommenderat att sminka på det behandlade området samma dygn som behandlingen

Prislista Filler

*swipe to left to see all content
Filler Pris
Läppförstoring
fr. 3 500 kr
Läppkontur
fr. 3 500 kr
Ledsna mungipor
fr. 3 500 kr
Läpprynkor
fr. 3 500 kr
Volym i kinder
fr. 5 100 kr
Volym/konturering haka
fr. 5 100 kr
Konturering av käklinje
fr. 5 100 kr

Vill du veta mer?

Är du nyfiken och vill veta mer om oss på Stockholm Plastikkirurgi? Välkommen att höra av dig via telefon eller mail. Följ oss även på sociala medier för att ta del av nyheter och erbjudanden!

Läs mer